-

XXXV ESCOLA D'ESTIU
URGELL-SEGARRA

Del 2 al 6 de juliol de 2018

Inauguració EE2018

CURSOS

(Informació per al pagament)

 

 • Gestió de les emocions amb alumnes

  Es tracta d’un curs vivencial i interactiu, amb breus explicacions i diferents estratègies i exercicis de Mindfulness, curosament seleccionats per poder aplicar dins i fora l’aula amb els alumnes, segons els objectius que es pretenen (concentració, activació energia, serenor abans dels exàmens, calma mental, etc.). Es facilitaran fitxes de treball i material per aplicar en el dia a dia, afavorint un clima més amable dins l’aula, amb més concentració i millor comunicació i minimització dels conflictes. Cada mestre dissenyarà un pla d’aplicació pràctic pels seus alumnes.
  Cal portar roba còmoda, i una manta o estora pels exercicis a terra.
  INSCRIPCIÓ

 •  
 • Recursos digitals per treballar a l'aula

  En aquest curs mostrarem i utilitzarem eines TIC en xarxa amb l’objectiu de dinamitzar, agilitzar i diversificar el procés d’aprenentatge de l’alumnat. El disseny i creació de documents on-line, llocs webs, presentacions interactives o material audiovisual a través de la xarxa serà el fil conductor d’aquest curs. Totes les eines ens poden servir tant pel treball personal vinculat a l’educació com per la seva utilització a l’aula.
  Després d'una introducció per part del professor amb suport audiovisual, els assistents disposaran d'un ordinador personal on realitzar les pràctiques.


  INSCRIPCIÓ

 •  
 • Avaluar els aprenentatges competencials

    L’ensenyament per competències ha comportat canvis en la forma d’ensenyar i d’aprendre.
  Per avaluar els aprenentatges s'ha fet necessari disposar de noves eines que ens permetin avaluar el procés d’aprenentatge, i no només el resultat d’aquest.
  En aquest curs pretenem oferir al professorat eines d’avaluació de les competències que, a més a més de ser útils i pràctiques per als docents, també afavoreixen l’avaluació formadora de l’alumnat.


  INSCRIPCIÓ


 • Regidoria de Polítiques d'Igualtat

  Socialització del gènere com a eina de prevenció de la discriminació

  Aquest curs proporciona eines i recursos per entendre i treballar amb diferents tipus de famílies, infants i adolescents que hi ha als centres educatius com a conseqüència de les diverses orientacions sexoafectives de les persones.


  INSCRIPCIÓ (Per a usuaris XTEC) INSCRIPCIÓ (Per a qui no tingui codi XTEC)

 

activitats complementÀries

Primers auxilis. Iniciació

 

Objectiu

Tenir uns uns coneixements bàsics sobre l'atenció sanitària immediata que pot prestar la persona que té infnats al seu càrrec en l'àmbit educatiu. Aquesta formació serveix d'introducció a un curs més ampli.

A qui va dirigit

Mestres d'infantil i primària, monitors esportius, monitors de menjador

Calendari

Dijous 5 de juliol de 2018, De 6 a 8 de la tarda

Inscripcions

Clica l'enllaç

Formadors

Associació Promosalut Lleida

 

FMRPGeneralitat Catalunya