-

XXXV ESCOLA D'ESTIU
URGELL-SEGARRA

Del 2 al 6 de juliol de 2018

 

CURSOS

(Informació per al pagament)

 

 • Gestió de les emocions amb alumnes

  Es tracta d’un curs vivencial i interactiu, amb breus explicacions i diferents estratègies i exercicis de Mindfulness, curosament seleccionats per poder aplicar dins i fora l’aula amb els alumnes, segons els objectius que es pretenen (concentració, activació energia, serenor abans dels exàmens, calma mental, etc.). Es facilitaran fitxes de treball i material per aplicar en el dia a dia, afavorint un clima més amable dins l’aula, amb més concentració i millor comunicació i minimització dels conflictes. Cada mestre dissenyarà un pla d’aplicació pràctic pels seus alumnes.
  Cal portar roba còmoda, i una manta o estora pels exercicis a terra.
  INSCRIPCIÓ

 •  
 • Recursos digitals per treballar a l'aula

  En aquest curs mostrarem i utilitzarem eines TIC en xarxa amb l’objectiu de dinamitzar, agilitzar i diversificar el procés d’aprenentatge de l’alumnat. El disseny i creació de documents on-line, llocs webs, presentacions interactives o material audiovisual a través de la xarxa serà el fil conductor d’aquest curs. Totes les eines ens poden servir tant pel treball personal vinculat a l’educació com per la seva utilització a l’aula.
  Després d'una introducció per part del professor amb suport audiovisual, els assistents disposaran d'un ordinador personal on realitzar les pràctiques.


  INSCRIPCIÓ

 •  
 • Avaluar els aprenentatges competencials

    L’ensenyament per competències ha comportat canvis en la forma d’ensenyar i d’aprendre.
  Per avaluar els aprenentatges s'ha fet necessari disposar de noves eines que ens permetin avaluar el procés d’aprenentatge, i no només el resultat d’aquest.
  En aquest curs pretenem oferir al professorat eines d’avaluació de les competències que, a més a més de ser útils i pràctiques per als docents, també afavoreixen l’avaluació formadora de l’alumnat.


  INSCRIPCIÓ


 • Regidoria de Polítiques d'Igualtat

  Socialització del gènere com a eina de prevenció de la discriminació

  Aquest curs proporciona eines i recursos per entendre i treballar amb diferents tipus de famílies, infants i adolescents que hi ha als centres educatius com a conseqüència de les diverses orientacions sexoafectives de les persones.


  INSCRIPCIÓ (Per a usuaris XTEC) INSCRIPCIÓ (Per a qui no tingui codi XTEC)

 

FMRPGeneralitat Catalunya