-

XXXIII ESCOLA D'ESTIU
URGELL-SEGARRA

Del 4 al 8 de juliol de 2016

 

CURSOS

 • Podem motivar als alumnes, en el món de les distraccions? Què hi diu la neurociència?

  Els alumnes actuals viuen en un món caracteritzat per les distraccions digitals, per la immediatesa en l’accés a la informació i pel volum d’informació predominantment visual i ràpida. Generar connexió amb els alumnes i desenvolupar la seva motivació és tot un repte. Captar l’atenció, generar curiositat i l’interès de l’alumne és clau per a millorar el rendiment cognitiu, afavorir un aprenentatge real i generar un bon clima a l’aula. Motivar als alumnes si és possible!
  Més informació


 • Aula On-Line, recursos en xarxa

  En aquest curs mostrarem i utilitzarem eines TIC en xarxa amb l’objectiu de dinamitzar, agilitzar i diversificar el procés d’aprenentatge de l’alumnat. Google Drive, Google Sites, Prezzi i Wevideo seran els recursos que emprarem per millorar les habilitats TIC del cos docent. Aquestes eines ens poden servir tant pel treball personal vinculat a l’educació com per la seva utilització a l’aula
  Més informació


 • Ens entenem? Comunicació emocional i assertiva: eines per a una bona entesa

  En aquest curs ens endinsarem en la consciència emocional, és a dir, aprendrem a llegir les emocions que sentim en el moment de comunicar-nos i quines despertem en els altres; a escoltar-nos i a escoltar els altres d'una forma més àmplia i plena. Desenvoluparem aptituds assertives i eines per comunicar-nos millor. Veurem com podem aprofitar-ho en cada situació.
  Més informació


 • Regidoria de Polítiques d'Igualtat

  Subjectivitats dissidents o no normatives. Com entendre-les i atendre-les

  Com actuem davant dels nous models de família i les noves subjectivitats que generen? Com atenem a persones amb subjectivitats dissidents i sensibilitzem el seu entorn per evitar fets discriminadors?
  Més informació

 • Inscripició

 

FMRPGeneralitat Catalunya